UW VRAAG OVER
4D EXPERIENCE ROOM
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
4D EXPERIENCE ROOM
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

4D EXPERIENCE ROOM

Verhalen vertellen in 4D
ONZE OPLOSSING

Stap binnen in de toekomst van productpresentatie met 4D Experience Rooms, waar licht, video, geluid en andere vormen van media samenkomen om een meeslepende en onvergetelijke ervaring te creëren.

OOK INGEZET BIJ
No items found.
No items found.

Wat maakt 4D Experience Rooms zo uniek?

Allereerst bieden ze een multi sensoriële ervaring die alle zintuigen aanspreekt. Lichtspektakels transformeren de ruimte en brengen het product tot leven met dynamische kleuren en bewegende patronen. Video's en animaties dompelen de bezoekers onder in verhalen en context, waardoor ze de mogelijkheden van het product echt begrijpen.

No items found.

Hoe werkt het?

Vanaf de tekentafel, tot het eindresultaat denken wij met u mee om deze innovatieve ruimtes te ontwerpen en realiseren. Met behulp van onze geavanceerde technologieën kunnen presentaties worden aangepast aan de specifieke behoeften en voorkeuren. Wij maken gebruik van hoogwaardige LED schermen, projectoren, geluidsystemen en lichtinstallaties om spectaculaire experience te creëren. Hier kunnen wij bijvoorbeeld een onthullingsmoment mee maken, en de bezoekers meenemen in een verhaal. De experience kan zelfs uit meerdere ruimtes bestaan!

No items found.

Waar is het toepasbaar?

Het creëren van een 4D Experience Room vereist zorgvuldige planning en een geschikte ruimte. De grootte van de ruimte hangt af van het beoogde doel van de experience room en het aantal mensen dat tegelijkertijd kan worden ondergebracht. Een experience room werkt het beste wanneer er kleinere groepen na elkaar de ruimte in gaan, zo zorg je er voor dat iedereen een persoonlijke ervaring heeft.

,
No items found.
Verhuur en verkoop van hoge resolutie ledschermen voor congressen, beurzen en presentaties.
HAARSCHERPE LEDSCHERMEN
HAARSCHERPE LEDSCHERMEN

Haarscherpe ledschermen voor congressen, beurzen en presentaties

LED pixelstrip lichtdesign met Lucenti Blackwave
LED PIXELSTRIPS
LED PIXELSTRIPS

Strak lichtdesign met LED PIXELSTRIPS

Uw audiovisuele specialist voor unieke 3D videomapping projecten.
3D VIDEOMAPPING
3D VIDEOMAPPING

Creëer een unieke 3D videomapping op gebouwen en objecten.

No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.