UW VRAAG OVER
LED PIXELSTRIPS
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
LED PIXELSTRIPS
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

LED PIXELSTRIPS

Strak lichtdesign met LED PIXELSTRIPS
ONZE OPLOSSING

In de wereld van live evenementen speelt verlichting een cruciale rol bij het creëren van de juiste sfeer en het vastleggen van de aandacht van het publiek.
Onze LED pixelstrips bieden een ongeëvenaarde mogelijkheid om een spectaculaire visuele ervaring te creëren.

OOK INGEZET BIJ
No items found.
No items found.

Wat zijn LED pixelstrips precies?

De LED Pixelstrips zijn dunne strips voorzien van individueel adresseerbare LED-lampen. Deze strips kunnen worden gekoppeld en geplaatst op vrijwel elk oppervlak, waardoor ze een veelzijdige optie zijn voor het verlichten van podia, decors en andere evenementruimtes. De strips kunnen onder andere worden bevestigd aan trussconstructies, standwanden, trappen, podia en nog veel meer! Bovendien zijn LED pixelstrips duurzaam en gemakkelijk te bedienen via speciale software en controllers, waardoor lichtontwerpers volledige creatieve vrijheid hebben.

No items found.

De juiste keuze voor uw evenement

Naast dat de LED Pixelstrip volledig pixel aanstuurbaar is, en over vijftig RGBW LEDS per meter beschikt. is het ook nog mogelijk om verschillende filters op de strip te monteren, elk voor een ander effect. Voor maximale lichtoutput kiezen we voor de clear filter. Maar wil je bijvoorbeeld een bredere lichtbalk of diffuus licht? Dan is het ook mogelijk om de squared of tube filter te gebruiken.

No items found.

Controllers en lichtdesign

De software en controllers die worden gebruikt in combinatie met LED pixelstrips zijn essentieel voor het beheer en de aansturing van de verlichting. Deze tools bieden lichtontwerpers een ongeëvenaarde mate van controle en creatieve vrijheid. Met hun geavanceerde functies en aansluitmogelijkheden kunnen de Pixelstrips naadloos coördineren met andere verlichtingssystemen. Ook kan er met software complexe lichtshows worden gemaakt met geanimeerde patronen, kleurovergangen en bewegende beelden.

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.