UW VRAAG OVER
3D VIDEOMAPPING
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
3D VIDEOMAPPING
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

3D VIDEOMAPPING

Creëer een unieke 3D videomapping op gebouwen en objecten.
ONZE OPLOSSING

Breng uw locatie naar het volgende niveau door deze op unieke wijze in uw verhaal te betrekken. Middels een 3D videomapping is het mogelijk een locatie tot leven te brengen en op ongekende wijze te personaliseren voor uw evenement of presentatie.

OOK INGEZET BIJ
  • Moët & Chandon

No items found.
No items found.

WAT IS 3D VIDEOMAPPING

Bij een 3D videomapping gebruiken wij een gebouw of object eenvoudig gezegd als projectiescherm. Echter eenvoudig is het allerminst. Wij kijken naar het ontwerp van het gebouw of object en brengen elk detail in kaart. Deze details vormen een belangrijk deel van het content design plan omdat we deze elementen verwerken in het concept en de opmaak van de maatwerk animaties. Door een samenspel van de karakteristieke elementen van het gebouw of object en de 3D grafische diepte die in de animaties wordt verwerkt ontstaat een uniek en adembenemend grafisch schouwspel.

No items found.

IS MIJN LOCATIE GESCHIKT VOOR 3D VIDEOMAPPING

Onze beeldspecialisten houden van een uitdaging en nagenoeg elke locatie is geschikt voor 3D videomapping! Echter zijn er een paar no-go's. Glazen gebouwen of gebouwen met heel veel ramen zijn niet geschikt om op te projecteren. Ook zijn we gek op wat details in de gevel of de wanden, dus een loods met een vlakke wand halen we niet per se onze voldoening uit. Onze creatievelingen kijken graag met u mee of uw locatie geschikt is en worden graag vroegtijdig betrokken zodat ze in de conceptfase alvast mee kunnen denken!

No items found.

HOE WORDT DE CONTENT GEMAAKT

Onze vaste contentdesigners zijn niet achter de computer weg te krijgen.. De gaafste internationale shows hebben ze al aan mee mogen werken en al die kennis en ervaring steken ze ook graag in uw project. Hou er wel rekening mee dat dit een tijdrovend en daardoor ook kostbaar traject is omdat uw beleving volledig op maat wordt gemaakt. Een goede voorbereidingstijd is van cruciaal belang.

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.