SPAAKMAKENDE 
BEURSSTANDS

De show stelen op de beurs? Promosound zet de vetste stands neer en zorgt ervoor dat uw verhaal gehoord wordt.

THINK

think

Promosound vertaalt uw boodschap op de beste manier naar uw klanten. Dit doen wij met duidelijke concepten, indrukwekkend stand design en innovatieve technieken. In de conceptfase denken wij mee hoe uw boodschap op een unieke wijze kan worden overgebracht.

CREATE

Create

Onze creatievelingen ontwerpen de leukste beursstands die niemand voorbij loopt. Storytelling staat dan ook altijd centraal bij onze unieke ontwerpen. Wij helpen u daarnaast gedurende het gehele proces met uw aanvragen en ondersteunen bij de communicatie met de beurs. Zo kunt u zorgeloos uw merk en product de aandacht geven die het verdient.

ACTIVATE

Activate

Wij leveren uw beursstand turn-key op en tackelen in de aanloop eventuele uitdagingen. Uw beursstand wordt een experience waarin u en uw verhaal de hoofdrol heeft.

Een partij die naar ons luistert, en meedenkt binnen ons budget.

Donald Duck
,
Hema Nederland

Promosound praat in menselijke taal over techniek. Hierdoor kan weet ik altijd wat er geregeld is, en wat ik kan verwachten. Dit geeft mij het overzicht, en hierdoor kan ik me prima op het evenement focussen.

Donald Duck
,
Hema Nederland

Een partij die naar ons luistert, en meedenkt binnen ons budget.

Donald Duck
,
Hema Nederland

CASES

No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!