UW VRAAG OVER
WATERSHOWS
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
WATERSHOWS
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

WATERSHOWS

Een unieke waterbeleving op uw evenement!
ONZE OPLOSSING

Een evenement aan het water biedt de mogelijkheid om uw gasten te verassen met een uniek waterspektakel. De combinatie van vele soorten waterjets met een doordacht lichtplan en tijdcode programmering maakt een sprookjesachtig tafereel.

OOK INGEZET BIJ
  • WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

No items found.
No items found.

WAT IS ER ALLEMAAL MOGELIJK

Van klein intiem tot groots en spectaculair is mogelijk. Een waterorgel gekoppeld aan een piano? Wij houden van een uitdaging! De combinatie van waterfontijnen, belichting en eventueel waterscherm projectie maakt indrukwekkende shows met storytelling mogelijk. Wij ontwerpen onze shows passend bij uw toepassing en uw verhaal. De omgeving en situatie is natuurlijk sterk bepalend voor de mogelijkheden. Onze technische creatievelingen kijken en denken graag met u mee om een onvergetelijk water en showspektakel op uw evenement te realiseren.

No items found.

EEN EIGEN BELEVING OP MAAT

Wij maken elke show op maat zodat uw bezoekers altijd een unieke ervaring krijgen. De tijdcode koppeling van de techniek aan een muziektrack van uw keuze zorgt ervoor dat niets aan het toeval wordt overgelaten. In het voortraject adviseren wij en denken we creatief mee in de mogelijkheden op uw locatie en we trekken alles uit de kast om de totale beleving tot een spectaculair en onvergetelijk geheel te maken.

No items found.

IS MIJN EVENEMENT GESCHIKT VOOR EEN WATERSHOW

Het effect van een watershow is een unieke ervaring. Het natuurlijke aspect en de vrije vormen creëren ongekende vormen en geven een gevoel van rust. Er zijn veel nieuwe technieken van watergordijnen waar letters en vormen uit kunnen worden geknipt tot technische koppelingen aan live optredens. Ook is het mogelijk om tot een behaalde hoogte tijdelijke waterbakken te creëren op locaties waar geen water aanwezig is. Kortom, er is ontzettend veel mogelijk. Onze technische teams nemen u alle zorgen uit handen en staan te trappelen om aan nieuwe unieke belevenissen te werken.

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.