UW VRAAG OVER
WATERSCHERM PROJECTIE
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
WATERSCHERM PROJECTIE
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

WATERSCHERM PROJECTIE

Een waanzinnige induk op het water maken met een waterscherm projectie?
ONZE OPLOSSING

Beeld projecten op het water, het klinkt als iets onmogelijks maar met watergordijnen kunt u uw gasten op ongekende wijze verassen en uw boodschap op een unieke manier presenteren.

OOK INGEZET BIJ
  • Moët & Chandon
  • WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
No items found.
No items found.

WAT IS WATERSCHERM PROJECTIE

Een waterscherm is een waaier van waternevel die middels een waterpomp wordt gecrëerd. Op deze nevel is het mogelijk om videobeelden en animaties te projecteren die op dat moment letterlijk in de lucht boven het water lijken te zweven. Deze schermen kunnen van 10 meter tot wel 30 meter breed worden geplaatst. Een unieke beleving waarbij uw gasten hun ogen niet zullen geloven en u in de gelegenheid bent op unieke en verassende wijze een boodschap over te brengen.

No items found.

WAAR IS WATERSCHERM PROJECTIE MOGELIJK

Vanzelfsprekend zijn wij water nodig. En ook best veel. Waterschermen zijn heel goed mogelijk op meren, kanalen, binnenplassen etc. Afhankelijk van de omgeving stellen onze technische teams een plan op welke mogelijkheden er precies zijn en wat de beste wijze is om het waterscherm op die locatie te plaatsen. Het is goed alvast te weten dat wij altijd adviseren een vergunning aan te vragen indien het een openbaar water betreft en dat het plaatsen en testen een dag voor aanvang van het event mogelijk moet zijn. Onze beeldtechnici willen alles graag optimaal voor u inregelen en zijn hier een avond voortijd voor nodig.

No items found.

WAT VOOR CONTENT KAN IK WEERGEVEN

Een waterscherm bestaat uit nevel waarop de wind effect heeft. Dat houdt in dat een waterscherm projectie nooit een strake, scherpe projectie kan zijn zoals u van uw computerscherm gewend bent. Het is een special effect en wij adviseren om te werken met animaties en niet met videobeelden. Een 3D animatie vraagt om minder scherpte en zal een uniek zwevend effect creëren. Onze vaste contentdesigners kunnen u adviseren en natuurlijk ook alle zorgen uit handen nemen. Informeer naar de vele mogelijkeden.

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.