UW VRAAG OVER
TRANSPARANTE LICHTWANDEN.
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
TRANSPARANTE LICHTWANDEN.
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

TRANSPARANTE LICHTWANDEN.

Semi transparante voile gordijnen voor evenementen, beurzen en congressen.
ONZE OPLOSSING

Semi transparante voile gordijnen bieden oneindige mogelijkheden om ruimtes te creëren en om afschermingen te maken bij evenementen, beurzen en congressen. Hiermee is het mogelijk een optische afscherming te maken zonder dat het karakter van de locatie of de omgeving hierbij verloren gaat.

OOK INGEZET BIJ
  • IAMS Amsterdam
  • De Nationale Gezondheidsbeurs
  • AEGON
No items found.
No items found.

VOILE LICHTWANDEN

Het materiaal waar de gordijnen van gemaakt zijn is ideaal voor belichting en maakt het mogelijk een unieke lichtwand te creëren middels statische en dynamische lichtprojecties in de stijl van uw evenement. Functioneel en decoratief waarbij de mogelijke vormen oneindig zijn. Denk hierbij aan een dynamische belichting tijdens een diner waarbij de wand bij elk gerecht van kleur veranderd maar ook aan ronde presentatieruimtes die tot de verbeelding spreken. Met een standaard hoogte tot ruim 8 meter zijn deze wanden imposant aanwezig en een absolute eye-catcher op uw evenement.

No items found.

HOE WORDEN VOILE LICHTWANDEN GEPLAATST

De basis van onze voile wanden bestaat altijd uit een truss of buizenconstructie die wordt afgehangen aan het plafond in uw locatie of middels staanders op de grond wordt geplaatst. Onze eigen unieke voile ophangsysteem zorgt er vervolgens voor dat wij de doeken snel en met een identieke plooiafstand kunnen monteren aan deze constructie. Dit systeem zorgt er tevens voor dat de doeken op identieke hoogte hangen waardoor er een strakke lijn langs de grond ontstaat. Vervolgens wordt door middel van intelligente led verlichting een uniek lichtplaatje gecreëerd op de voile gordijnen.

No items found.

WAAR KUNNEN VOILE LICHTWANDEN WORDEN TOEGEPAST

Voile gordijnen zijn geschikt voor binnengebruik en kunnen in nagenoeg alle ruimtes worden toegepast. Overdag zonder verlichting zijn de heldere witte of mooie zwarte kleuren al een eye-catcher en middels optionele led verlichting kan hier een uniek eigen karakter aan worden gegeven. Onze technische en creatieve teams kijken graag mee naar de mogelijkheden voor uw evenement!

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.