UW VRAAG OVER
TAFELPROJECTIES
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
TAFELPROJECTIES
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

TAFELPROJECTIES

Maak van uw diner een unieke beleving met een 3d tafel videomapping.
ONZE OPLOSSING

Creëer een ongekende ervaring voor uw bezoekers tijdens een diner zonder grenzen. Vertel uw verhaal op unieke wijze tijdens een dineravond en verras uw gasten. Wordt onderdeel van de beleving door de nabijheid van de projecties.

OOK INGEZET BIJ
  • Moët & Chandon

No items found.
No items found.

WAT ZIJN TAFELPROJECTIES

Bij tafelprojecties gebruien we uw dinertafel als projectiescherm. Door de vormen van de tafel, borden en glazen uit de content te "mappen" en gebruik te maken van meerdere hoge resoutie projectoren toveren we uw tafel om tot een beleving en geven we u de gelegenheid uw verhaal of boodschap op unieke wijze te presenteren tijdens een high end belevingsdiner. Gegarandeerd een avond die uw gasten niet snel zullen vergeten.

No items found.

WAAR KAN IK TAFELPROJECTIES HET BESTE TOEPASSEN

Tafelprojecties zijn het beste toe te passen in hoge ruimtes die volledig verduisterd kunnen worden. Veel evenementenlocaties zijn geschikt om deze unieke beleving te kunnen plaatsen. Het is mogelijk om meerdere losse tafels van hetzelfde "beeld" te voorzien maar nog mooier is om lange tafelopstellingen te crëeren zodat we de beleving over de gehele breedte kunnen uitstrekken. Onze technische creatievelingen denken graag mee hoe de meeste impact voor uw evenement kan worden bereikt.

No items found.

HOE WORDT DE CONTENT GEMAAKT

Het brein van onze vaste contentdesigners staat nooit stil! Ze zijn niet achter de computer weg te slepen en zijn helemaal gek op storytelling. Dat zijn we eigenlijk allemaal. Uw verhaal vertalen naar unieke animaties en deze vervolgens op locatie realiseren voor uw gasten in een totale beleving is ons vak en onze passie.

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.