UW VRAAG OVER
SONY AW-UE 100 4K CAMERA
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
SONY AW-UE 100 4K CAMERA
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

SONY AW-UE 100 4K CAMERA

Haarscherp streamen met de nieuwste Panasonic AW-UE 100 4K dome camera
ONZE OPLOSSING

De AW-UE100 wordt de nieuwste toevoeging aan het uitgebreide assortiment aan PTZ-camera's van Panasonic. Hij is ideaal voor hoogwaardige live productie op afstand of in de studio voor uitzendingen, enscenering, bedrijfs- en sportevenementen.

OOK INGEZET BIJ

Adecco Group

No items found.
No items found.

Ultra nauwkeurige bewegingen

de AW-UE100 heeft een nieuw ontworpen directe aandrijfmotor voor soepele pan- en tilt beweging en biedt flexibiliteit bij de installatie, weinig ruis en een hoge resolutie beeldregistratie. De camera is ideaal voor high end live- en studioproducties voor broadcast, staging, bedrijfs- en sportevenementen.

No items found.

Ongekende helderheid

De UE100 is voorzien van een 1/2,5-type 4K MOS-sensor voor de productie van UHD 4K/60p video en biedt een grote verscheidenheid aan interfaces, waaronder 12G-SDI, 3G-SDI, HDMI en IP. De UE100 is geschikt voor het vastleggen van beelden in krappe ruimtes tot grote locaties en heeft uitzonderlijke mogelijkheden. Een groothoeklens met een horizontale beeldhoek van 74,1 graden maakt het mogelijk om een groot gebied op te nemen vanuit een beperkte installatieruimte en de 24x optische zoom handhaaft een hoge beeldkwaliteit bij hoge zoomverhoudingen.

No items found.

Live video overdracht met een lage latency

Voor live-video-overdracht met een lage latency biedt de UE100 een hoge bandbreedte NDI voor de overdracht van 4K/60p-video met snelheden van ongeveer 250 Mbps en voor de overdracht van full HD-video met ongeveer 100 Mbps, allemaal via één enkele LAN-kabel. De UE100 biedt daarnaast NDI®HX met een hoge efficiëntie en lage bandbreedte om video met lage bitsnelheden te kunnen verzenden. Secure Reliable Transport (SRT) handhaaft de stabiliteit bij het verzenden van hoogwaardige video, zelfs in onstabiele netwerkomgevingen.

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.