UW VRAAG OVER
LOGOPROJECTIES
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
LOGOPROJECTIES
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

LOGOPROJECTIES

Logoprojecties in alle vormen en maten!
ONZE OPLOSSING

Trek de aandacht met tijdelijke logoprojecties voor evenementen en marketingacties. Uw logo levensgroot op een gebouw projecteren? Met onze LED lichtoplossingen kan dat nu scherper en groter dan ooit.

OOK INGEZET BIJ
  • Mazda
  • Praxis
  • Ibis Hotels
  • Veuve Clicquot
  • Rabobank
  • Smirnoff
  • Porsche
  • WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
  • Moët & Chandon
No items found.
No items found.

WAT ZIJN LOGOPROJECTIES

Bij logoprojecties wordt uw logo, afbeelding of test op een klein glasplaatje geprint welke vervolgens in een van onze nieuwste series intelligente LED lichtarmaturen wordt geplaatst. U logo kan vervolgens tot een doorsnede van ruim 20 meter en op een afstand tot wel 125 meter op gebouwen en objecten worden geprojecteerd. Door de hoge lichtopbrengst van onze lichtarmaturen valt uw logo of boodschap meer op dan ooit tevoren. De vele stelmogelijkheden zorgen ervoor dat we uw logo precies op de juiste plaats kunnen krijgen

No items found.

WAAR WORDEN LOGOPROJECTIES VOOR GEBRUIKT

Logoprojecties zijn ideaal voor gebruik tijdens tijdelijke evenementen en bieden een unieke mogelijkheid om gebouwen in uw stijl om te toveren. Deze projecties kunnen op verticale vlakken zoals de gevels van gebouwen maar ook op horizontale oppervlaktes zoals op vloeren en plafonds. Het overbrengen van een boodschap, tijdelijke signing of uw evenement locatie herkenbaar maken voor uw gasten, het is allemaal mogelijk.

No items found.

WAAR ZIJN LOGOPROJECTIES MOGELIJK

Logoprojecties zijn mogelijk op heel veel verschillende ondergronden. Er zijn natuurlijk altijd factoren waar rekening mee moet worden gehouden. Zo is het van belang dat het donker is en ook levert een vlakke ondergrond een mooier resultaat op dan een ondergrond met veel reliëf. Op transparant glas na is nagenoeg elke oppervlakte geschikt om op te projecteren. Onze speciale outdoor lichtarmaturen kunnen tevens bij slecht weer en vorst buiten blijven staan. Onze lichtspecialisten denken graag mee in de mogelijkheden voor uw toepassing!

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.