UW VRAAG OVER
Lezingruimte IV | Modern
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
Lezingruimte IV | Modern
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

Lezingruimte IV | Modern

Lezingzaal Erfrechtplanning
ONZE OPLOSSING

Het succes van een lezing of presentatie wordt niet alleen bepaald door de inhoud van de presentatie, maar ook door de manier waarop deze wordt overgebracht. Beeld- en geluidstechniek spelen hierbij een cruciale rol. Wij laten u graag zien welke oplossingen wij hebben bedacht, en wat de mogelijkheden zijn.

OOK INGEZET BIJ
No items found.
No items found.

Design en aankleding

Deze indrukwekkende lezingzaal voor ongeveer tachtig personen, met een uniek ontworpen dak, steekt torenhoog boven alle beursstands uit. Een mooie witte truss constructie met een hoogwaardig doek, en mooie sfeerverlichting, zorgt ervoor dat deze zaal écht opvalt. Ook staan er aluminium visual frames en sfeervolle ledverlichting, deze zijn volledig in de huisstijl en zorgen voor een boeiende en strakke uitstraling van deze lezingruimte.

No items found.

Geluidstechniek

In deze lezingzaal maken wij gebruik van ons hoogwaardige Tiray geluidssysteem. De Tiray is een compacte, passieve tweeweg line array-module, ontworpen voor kleine locaties waar helder geluid en uitstekende verstaanbaarheid vereist zijn. Met keuze uit handheld of headset microfoon en de mogelijkheid om video's met geluid af te spelen, geeft u uw bezoekers een presentatie die goed over komt.

No items found.

Beeldtechniek

Met deze opstelling van twee 82 inch full HD LED displays, kunnen presentatoren hun ideeën tot leven brengen op een groot scherm, met levendige kleuren en scherpe beelden die alle complexe grafieken, video's of interactieve presentaties haarscherp laten zien. Ook achterin de zaal kun je nog goed zien wat er op het scherm gebeurt. Dit zorgt voor een fijne ervaring voor zowel de spreker als toeschouwer.

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.