UW VRAAG OVER
LED CUBE EYECATCHERS
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
LED CUBE EYECATCHERS
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

LED CUBE EYECATCHERS

Val op met onze unieke led cubes tijdens beurzen en bedrijfsevenementen.
ONZE OPLOSSING

Een unieke eyecatcher boven uw stand om de aandacht te trekken of de perfecte beurs signing? Onze led cubes zijn ontworpen om op te vallen! Alle zijdes van de led cubes zijn full colour bedrukbaar en de van binnenuit verlichte kubus is van afstand al niet te missen.

OOK INGEZET BIJ
  • Dacia
  • Renault
  • OAD reizen
  • IAMS
No items found.
No items found.

EEN LED CUBE IN ALLE MATEN

Onze led cubes kunnen we in vele maten maken. Standaard bestaat ons assortiment uit cubes van 1.50m x 1.50m en 2.00m x 2.00m maar door het modulaire systeem zijn vele maten mogelijk. De zijwanden van de cube worden gedrukt op een hoge kwaliteit lightbox materiaal die zorgt voor een mooie egale spreiding van het licht en een scherpe weergave van uw ontwerp.

No items found.

WAAR KUNNEN LED CUBES WORDEN TOEGEPAST

Led cubes lenen zich ontzettend goed voor gebruik in grote binnenruimtes zoals beurshallen en bedrijfshallen. Doordat ze van binnenuit verlicht zijn zijn het echte aandachtstrekkers en de led verlichting zorgt ook voor een extra kleurdiepte in de gebruikte afbeeldingen. Ook is het mogelijk om een creatief decor te maken door de kubussen op de grond op te stapelen of een afwijkende vorm zoals een rechthoek te maken. Onze creatieve teams denken graag met u mee in de mogelijkheden.

No items found.

WELKE VOORZIENINGEN ZIJN ER NODIG

In principe kunnen wij door het lichte gewicht onze led cubes op veel plekken ophangen. Wel is het van belang dat er genoeg hoogte is en dat er een bevestigingsmogelijkheid aan de dakconstructie is in de vorm van bijvoorbeeld spanten. Onze energiezuinige led verlichting verbruikt slechts 250 watt. Omdat elke situatie om een aanpak op maat vraagt op het gebied van montage staat onze specialisten klaar om met u mee te kijken.

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.