UW VRAAG OVER
LASERSHOWS
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
LASERSHOWS
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

LASERSHOWS

Beleving met impact! Creëer een betoverende sfeer met onze maatwerk lasershows.
ONZE OPLOSSING

Een uniek op maat gemaakt spektakel die uw opening, productintroductie of presentatie naar het volgende niveau brengt is waar onze creatieve programmeurs goed in zijn. Wij ontwerpen lasershows die onderdeel zijn van het project en gebaseerd zijn op het concept van storytelling.

OOK INGEZET BIJ
  • WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
  • Young Capital

No items found.
No items found.

EEN LASERSHOW ALS ONDERDEEL VAN HET GROTE GEHEEL

Een lasershow op zichzelf is altijd indrukwekkend. Maar waar we echt enthausiast van worden is als deze naadloos intergereerd in het geheel en onderdeel van de totale beleving wordt. Lasershows zijn breed inzetbaar, als impact effect op een groot bedrijfsevenement maar ook als showelement in een openinsshow, onthulling of productpresentatie. Goed toegepast kan een lasershow heel stijlvol zijn en de show precies aanvullen waar dat nodig is om een unieke beleving voor uw bezoekers te creëen. Een lasershow is ook zeer geschikt om de aandacht naar een product te trekken en om stijlelementen te versterken.

No items found.

WAAR WORDT EEN LASERSHOW TOEGEPAST

Wij passen een lasershow graag toe om een extra verdieping aan een show(moment) te geven. Dit kan natuurlijk de eindshow van een groot bedrijfsfeest zijn maar ook zeker een high end productpresentatie of lancering. Er is echter wel een must. We zijn haze (fijne rook) nodig om de lasers goed tot hun recht te laten komen en veel ook! Bedenk goed of dit mogelijk is binnen de locatie en hou er rekening mee dat deze fijne nevel niet gelijk na de lasershow weg is. Ook bij onze lichtshows gebruiken we graag haze dus daar zal een lasershow altijd tot zijn recht komen. In basis kijken wij altijd naar het verhaal wat overgebracht moet worden aan uw gasten om te bepalen of een lasershow geschikt is voor uw toepassing.

No items found.

ZIJN ER BEPERKINGEN AAN LASERSHOWS

Hoewel wij doorgaans alleen maar denken in mogelijkheden zijn er natuurlijk ook enige beperkingen. We zijn ruimte nodig om (veiligheidstechnisch) voldoende boven de gasten uit te komen en teveel omgevingslicht zal afbreuk doen aan de impact van de show. Los daarvan zijn de mogelijkheden eindeloos en houden onze teams van variaties, details en uitdagingen. We denken graag met u mee en adviseren u over de mogelijkheden voor uw evenement.

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.