UW VRAAG OVER
LASERMAPPING
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
LASERMAPPING
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

LASERMAPPING

Laat een onvergetelijke indruk achter op uw evenement met lasermapping.
ONZE OPLOSSING

Op zoek naar een onvergetelijke indruk? Breng gebouwen en objecten op een unieke wijze tot leven op uw evenement met laser contour mapping.

OOK INGEZET BIJ
  • Moët & Chandon
  • Gemeente Amstelveen
No items found.
No items found.

Een krachtige openings- of onthullingsshow?

Door de hoge intensiteit van het laserlicht wordt de aandacht op een unieke wijze getrokken. De outlines van het gebouw of object worden vanaf een technische tekening opgenomen of op locatie ingemeten. Om de meeste impact te bereiken kan de outline lasershow middels tijdcode op een zelf gekozen muziek track worden geprogrammeerd.

No items found.

Een uniek statement bij uw bedrijfsopening of evenement?

Bent u op zoek naar een unieke wijze om een nieuw pand te onthullen of gewoon op zoek naar dat wauw moment voor de gasten die aankomen op uw evenement? Door met stilstaande lasercontouren te werken worden uw gasten bij aankomst al overdonderd! In werkelijkheid is de laser een stipje maar door de ongekende snelheid waarmee deze de contouren van het gebouw belicht maakt de mensenlijk oog hier lijnen van. Een onvergetelijk aanzicht!

No items found.

Lasermapping als extra dimentie in het lichtontwerp voor uw evenement.

Naast lasermapping kan het meeste resultaat worden bereikt door het toevoegen van verschillende technieken zoals het aanlichten van de gevel middels led wallwashes eventueel aangevuld met gobo/logo projecties. Nieuwschierig naar de mogelijkheden? Onze lichtfanaten gaan graag voor u aan de slag om een onvergetelijke beleving neer te zetten! Daag ons uit en informeer naar de mogelijkheden.

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.