UW VRAAG OVER
KRAAKHELDERE SPRAAK
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
KRAAKHELDERE SPRAAK
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

KRAAKHELDERE SPRAAK

Kraakheldere spraakversterking voor congressen, presentaties en bedrijfsevenementen.
ONZE OPLOSSING

Goed geluid tijdens een presentatie is van onmisbaar belang. Of het nu gaat om een kleine prestatie of om een congres met duizenden deelnemers, het is allesbepalend om uw boodschap goed over te brengen!

OOK INGEZET BIJ
  • BMW
  • Philips
  • Unique
No items found.
No items found.

MAAK GEBRUIK VAN DE NIEUWSTE DIGITALE TECHNIEKEN

Wij weten hoe vervelend het is als geluid niet goed werkt of niet hoorbaar is. Daarom werken wij met de beste materialen en de beste technici om te zorgen dat het geluid kraakhelder overkomt bij uw gasten en uw boodschap kracht bij zet. Ons magazijn staat daarom vol met de allernieuwste technieken op het gebied van geluidstechniek. We gaan u niet vervelen met alle technische in-'s en out's, dat zijn onze zorgen. Wel kunnen we u vertellen dat onze verhuurvloot een van de modernste in Nederland is met unieke producten op het gebied van digitale - niet afluisterbare - zendtechnieken.

No items found.

EEN DOORDACHT GELUIDSPLAN VOOR ELKE LOCATIE

Tezamen met onze gedreven en zeer ervaren audio engineers is geen uitdaging ons te gek om uw locatie en evenement te voorzien van een unieke en betrouwbare geluidsbeleving. Wij maken een geluidsplan op maat voor elk evenement, van intiem huiskamerconcert tot arena show en zorgen dat uw gasten horen en beleven waar ze voor gekomen zijn.

No items found.

HOE GAAN WIJ TE WERK

Wij gaan verder dan even een paar speakers plaatsen. Onze technische teams kijken naar uw toepassing en stellen daar de best passende materialen en technici voor samen. Elke toepassing en locatie vraagt om een eigen benadering en dat is ook precies wat het verschil maakt. Wij besteden er veel zorg en aandacht aan dat de juiste apparatuur en de juiste mensen worden ingezet zodat u met een gerust gevoel bezig kan met uw gasten en wij alle technische zorgen voor u uit handen nemen.

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.