UW VRAAG OVER
DREAMOC™ XL5
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
DREAMOC™ XL5
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

DREAMOC™ XL5

Dreamoc XL5 holografisch display
ONZE OPLOSSING

De Dreamoc XL5 is een hoogwaardig 3D-holografisch display dat een ongeëvenaarde visuele ervaring creëert. Het display maakt het mogelijk om uw merk en producten onder de aandacht te brengen met verbazingwekkende, vrij zwevende hologrammen die onmiddellijk interesse wekken bij mensen.

OOK INGEZET BIJ
No items found.
No items found.

MAAK IMPACT OP EXPOS

Dit middelgrote holografische display is een geweldige blikvanger op evenementen, beurzen of tentoonstellingen waar u de bekendheid en merkherkenning wilt vergroten. Plaats hem als stand-alone installatie of hang hem aan de muur van uw stand om een ​​geïntegreerde opstelling te creëren die past bij uw bestaande ontwerp.

No items found.

CREËER BETROKKENHEID MET INTERACTIVITEIT

Heeft u meerdere producten of verhalen om onder de aandacht te brengen? Geen probleem. Dankzij de toegevoegde touchscreen-opstelling kan uw publiek uw volledige portfolio met oplossingen verkennen en de controle over uw merkinhoud overnemen, direct binnen handbereik. Met een volledig aanpasbare interface maakt het touchscreen het mogelijk om te communiceren met virtuele holografische inhoud, waardoor de mate van betrokkenheid en tijdsbesteding met uw merk met succes nog verder wordt vergroot.

No items found.

EENVOUDIG TE INSTALLEREN EN TE BEDIENEN

Het enige wat u hoeft te doen is het glazen optiek aan te sluiten en de stroom in te schakelen. Het wijzigen van 3D-inhoud is snel gedaan door het compartiment aan de bovenzijde te openen en een MicroSD-kaart met de gewenste 3D-inhoud te plaatsen. U kunt de look en feel van het display binnen enkele minuten veranderen door de SmartFrame stand te gebruiken. Het positioneert uw XL5-display op de perfecte hoogte en de stoffen branding is eenvoudig aan te brengen en te wijzigen voor elk evenement dat u bijwoont.

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.