UW VRAAG OVER
DREAMOC™ POP3 HOLOGRAM
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
DREAMOC™ POP3 HOLOGRAM
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

DREAMOC™ POP3 HOLOGRAM

Steel de show met hologram projectie - DREAMOC™ POP3
ONZE OPLOSSING

De dreamoc POP3 is een unieke en compacte holografische unit met ongekende mogelijkheden voor mixed-reality toepassingen en interactiviteit.

OOK INGEZET BIJ
  • Glenmorangie
  • Moët & Chandon
No items found.
No items found.

DE INDRUKWEKKENDE POP3

Dit holografische display is in alle opzichten ontworpen om veel aandacht te creëren rond een bepaalde campagne of productlancering, zowel stand-alone als onderdeel van een serie. De POP3 heeft één grote gekantelde ruit die ruimte biedt het product in het display te plaatsen en een groot oppervlak biedt voor het tonen van uw holografische inhoud. Het is ook verkrijgbaar als de POP3B-versie met een grotere hoogte voor grotere producten.

No items found.

CREËER EEN MAGISCHE BELEVING

De combinatie van een fysiek object in het scherm met de levendige driedimensionale inhoud, springt in het oog en maakt de kijkers nieuwsgierig. De aanwezigheid van een echt product vermengd met het schijnbaar illusionaire hologram creëert een magische ervaring die uw publiek intrigeert, en nieuwsgierig maakt. Een unieke wijze om het verhaal achter een product te vertellen en een must-have voor storytellers.

No items found.

VERMENIGVULDIG DE MAGIE VAN MIXED REALITY

Het vooraanzicht van de POP3 maakt het een ideale display-oplossing voor langdurig schapopstellingen of raaminstallaties met meerdere aangesloten displays naast elkaar - of in een creatieve opstelling. Met de ingebouwde Fusion-functie kan uw inhoud van display naar display springen, het creëren van een visuele ervaring op een unieke wijze met vele unieke features. Promosound is de officiële importeur van Realfiction in de Benelux en alle modellen zijn in onze showroom te bezichtigen.

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.