UW VRAAG OVER
CAR CATWALK
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
CAR CATWALK
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

CAR CATWALK

Unieke oplossingen voor oprij podia voor autoshows en presentaties.
ONZE OPLOSSING

Onze unieke oprij podia voor auto's zijn een eye-catcher op elke autoshow. Door onze modulaire bouwsystemen kunnen wij nagenoeg elk formaat autopodium realiseren en is het ook mogelijk podia te bouwen met oprij mogelijkheden voor lage showcars.

OOK INGEZET BIJ
  • IAMS
  • 100% AutoLive
  • Porsche
  • MINI
  • 402 Automotive
No items found.
No items found.

AUTOPODIA VOOR ELKE TOEPASSING

Omdat elke situatie anders is ontwerpen wij autopodia op maat voor elk event. Onze technische teams kijken naar uw doelen en ontwerpen een 3D ontwerp op maat. Wij kijken naar de type belastbaarheid, de benodigde bodemvrijheid en de juiste afwerking. Autopodia kunnen zowel binnen als buiten staan en nagenoeg elke maatvoering is te realiseren.

No items found.

AANGEKLEED IN DE STIJL VAN UW EVENT

Nadat wij alle praktische punten hebben getackeld in het ontwerp gaan we samen met u kijken naar de gewenste uitstraling. Van een industriële tot een design afwerking, alles is mogelijk. Zowel de zijdes van het podium als in veelal geplaatste trussconstructies zijn er vele mogelijkheden om het autopodium in uw stijl aan te kleden. Daarnaast houden onze creatieve teams van een uitdaging en denken we graag mee in een uniek ontwerp voor uw event.

No items found.

VOORZIEN VAN ALLE TECHNIEK OM DE SHOW COMPLEET TE MAKEN

Naast het autopodium realiseren wij indien gewenst tevens het gehele (show)licht plan en de daarvoor benodigde trussconstructies. Wij integreren hierin gelijk de branding en aankleding en ontwerpen een lichtplan op maat die past bij uw toepassing. Mag het nog gekker met special fx dan worden wij nog enthousiaster. Onze audiotechnici denken daarnaast graag mee in een optimaal geluidsplan voor uw toepassing.

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.