UW VRAAG OVER
BEURSTHEATERS
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
BEURSTHEATERS
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

BEURSTHEATERS

Maak van uw beurstheater een eye-catcher en breng presentaties naar een hoger niveau!
ONZE OPLOSSING

Maak van uw beurstheater een eye-catcher en breng presentaties naar een hoger niveau! Waar inhoud meer en meer van belang wordt op de beursvloer zijn beurstheaters niet meer weg te denken. Onze beurstheaters kenmerken zich door een uitnodigend karakter en een uniek ontwerp die past bij het thema.

OOK INGEZET BIJ
  • Gezondheidsbeurs
  • 50PlusBeurs
  • IAMS
  • 100% Autolive
No items found.
No items found.

SEMI TRANSPARANTE LICHTKUNSTWERKEN

Maar uw theater een geheel met uw beursvloer. Onze semi transparante theaters hebben een uitnodigend karakter en verlagen de drempel om binnen te lopen. Door gebruik te maken van semi transparante voile kunnen onze licht creatievelingen het theater kleuren in uw thema of in verschillende thema's gedurende de dag. Een unieke eye-catcher als middelpunt van uw beurs. Wij kunnen deze theaters in diverse hoogtes en vele vormen plaatsen.

No items found.

ONTWORPEN OP MAAT EN IN 3D

Omdat wij van mening zijn dat een theater meer moet zijn dan slechts een zwarte doos ontwerpen wij beurstheaters die uw doelgroep moeten aanspreken. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Nadat wij samen met u de stijl en richting bepaald hebben in een creatieve sessie waarin we tevens alle wensen hebben meegenomen op het gebied van branding en functionaliteit gaan onze designers aan het werk en werken wij uw theater in 3D tekeningen verder uit.

No items found.

EEN TOTAALPRODUCT VAN A TOT Z

Nadat de creatieve vorm is bepaald wordt alle nodige techniek passend gemaakt in het ontwerp. Onze audiosystemen gericht op optimale spraakverstaanbaarheid en minimaal overlast zorgen ervoor dat alle gasten het programma vlekkeloos kunnen volgen en op het gebied van beeldtechniek zijn er geen grenzen en beschikken we over de nieuwste technieken van hoge resolutie led schermen tot 360 graden projecties om de juiste beleving over te brengen. Onze technische en creatieve teams helpen u om de beste invulling voor uw budget te realiseren!

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.