UW VRAAG OVER
AFZETTINGEN BEURZEN | RAILING
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
AFZETTINGEN BEURZEN | RAILING
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

AFZETTINGEN BEURZEN | RAILING

Unieke hoogglans witte afzettingen voor beurzen en bedrijfsevenementen.
ONZE OPLOSSING

Speciaal voor de evenementenbranche hebben wij dit unieke railing systeem ontwikkeld. Met het oog producten veilig af te kunnen zetten echter geen afbreuk te doen aan de zichtbaarheid op de producten biedt dit systeem op veel plaatsen een uitkomst.

OOK INGEZET BIJ

International Amsterdam Motor Show
Autosalon
Wildlands Adventure Zoo

No items found.
No items found.

Verwacht u grote bezoekersstromen?

Volle gangpaden en volle stands zijn natuurlijk het perfecte beeld voor elke beurs! Toch is het fijn om bepaalde delen van een stand af te kunnen sluiten en zelf te bepalen waar bezoekers de stand op- en af lopen om het overzicht te behouden. Ook in COVID-19 tijd is het fijn het aantal bezoekers op de stand zelf in de hand te houden zonder de stand met muren te omheinen. Ons railing systeem biedt een mooie "open" oplossing hiervoor.

No items found.

Mogen uw waardevolle producten wel gezien maar liever niet aangeraakt worden?

Beurzen staan vol met kostbare objecten die natuurlijk door iedereen bekeken mogen worden maar tegelijk ook beschermd moeten worden tegen ongewenste beschadigingen. De subtiele hoogglans buizen vormen een afscherming zonder af te doen aan de zichtbaarheid op de producten. Bescherm uw auto, boot of ander product eenvoudig en in stijl.

No items found.

Liever geen schade door omvallende afzetpaaltjes?

Geen zin in schade door omvallende afzetpaaltjes of om deze hele dag door recht te zetten? Onze railingsysteem wordt door een degelijk koppelsysteem verbonden en door met hoekpalen te werken wordt voorkomen dat deze gemakkelijk om kunnen vallen. Vrije overspanningen tot 4.00m zorgen ervoor dat de vloer niet vol komt te staan met vele paaltjes.

"Dit was de perfecte oplossing voor de bescherming van honderden supercars en vele unieke autocollecties tijdens de IAMS"

Ronald van den Broek
,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.