UW VRAAG OVER
OUTDOOR HOLOGRAM PROJECTIE
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
OUTDOOR HOLOGRAM PROJECTIE
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

OUTDOOR HOLOGRAM PROJECTIE

Verbluf je publiek nu ook in openlucht met grootse hologrameffecten dankzij het superbrede en transparante gaasnet.
ONZE OPLOSSING

Stap in een wereld waar de grens tussen realiteit en verbeelding vervaagt met het transparante gaasdoek dat al jouw 3D visuals tot leven brengt, zelfs in de buitenlucht! Met dit projectienet wordt elke buitenruimte een podium voor magische holografische projecties die uit het niets lijken te verschijnen, en zo een betoverende sfeer creëren die de verbeelding van het publiek prikkelt.

OOK INGEZET BIJ
No items found.
No items found.

Waar kan ik het gebruiken?

Wat dit outdoor net zo uniek maakt, is zijn ongeëvenaarde duurzaamheid en weerbestendigheid. Of het nu regent, stormt of de zon fel schijnt, dit net staat altijd klaar om de show te stelen. Het vlamwerende gaasdoek is gemaakt van supersterke vezels die bestand zijn tegen de zwaarste weersomstandigheden, UV-straling, vocht, en chemicaliën. Dit maakt het perfect geschikt voor openluchtshows en outdoor evenementen, waar het betrouwbare prestaties levert, ongeacht de omstandigheden. Bovendien is het projectiemateriaal bruikbaar voor zowel tijdelijke als (semi-)permanente installaties, waardoor het een veelzijdige en kosteneffectieve oplossing is voor elke buitenruimte.

No items found.

Innovatief en uniek

Met dit projectienet kun je iets alledaags omtoveren tot iets buitengewoons. Creëer een meeslepende ervaring die tot ieders verbeelding spreekt, waarbij elke projectie een verhaal vertelt en elke scène tot leven komt met verbazingwekkende helderheid en detail. Of het nu gaat om een groot openluchtevenement, een intieme buitenbijeenkomst of een semi-permanente installatie in een park of tuin, hiermee wordt de wereld jouw canvas en de lucht jouw theater.

No items found.

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.