UW VRAAG OVER
3D HOLOGRAM PROJECTIE
X
Bedankt! Wij nemen snel contact met u op.
Oeps, er ging iets verkeerd!
UW VRAAG OVER 
3D HOLOGRAM PROJECTIE
X
Bedankt voor uw bericht, we komen spoedig bij u terug.
Oeps, er ging iets verkeerd!

3D HOLOGRAM PROJECTIE

Zeer transparant en extra breed metallic gaasdoek voor grootse 3D hologram effecten.
ONZE OPLOSSING

Stel je een magische scène voor waarin realistische objecten zweven door de lucht, Dat is precies wat dit gaasdoek mogelijk maakt! Dit grensverleggende gaasdoek, met een indrukwekkende breedte van 7 meter, biedt een canvas voor adembenemende holografische projecties in 3D, die naadloos samensmelten met de live performer op het podium.

OOK INGEZET BIJ
No items found.
No items found.

Een nieuwe manier van projectie

Het is een innovatief en uniek product, dat elke lichtontwerper oneindige creatieve mogelijkheden biedt. En bovendien niet alleen een technologisch wonder, maar ook uiterst praktisch. Het gaasdoek is ongelooflijk transparant en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te transporteren is naar elke locatie. Het snel en eenvoudig te installeren: bevestig het gaasdoek aan een truss, statief of frame, en binnen enkele ogenblikken ben je klaar om je publiek te betoveren met een onvergetelijke ervaring.

No items found.

Waar kan ik het gebruiken?

Voor optimale resultaten raden we aan om het doek langs alle vier de zijden strak op te spannen en de meest geschikte projector te gebruiken. Of je nu kiest voor front- of retroprojectie, dit gaasdoek biedt ongekende veelzijdigheid. Bovendien kan het scherm verticaal worden opgesteld, waardoor er minder ruimte verloren gaat op het podium en er geen nood is aan een scherm in een hoek van 45 graden.

No items found.

Innovatief en uniek

Dit gaasdoek is een ware gamechanger in de wereld van lichtontwerp en biedt elke ontwerper eindeloze creatieve mogelijkheden. Van futuristische holografische effecten tot sfeervolle achtergronden, het enige limiet is je eigen verbeelding. Maak van je volgende evenement een onvergetelijke ervaring!

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.