WAT ZIJN TRANSPARANTE SCHERMEN?

Transparante schermen; de volgende generatie voor digitale visualisaties

ONZE INSPIRATIE

Transparante led schermen zijn de volgende revolutie in storytelling! De naadloze samenkomst van grafische content en werkelijke producten biedt ongekende nieuwe mogelijkheden.

No items found.
No items found.

Storytelling

Transparante schermen bieden de mogelijkheid uw verhaal te vertellen op een unieke wijze met uw product als stralend middelpunt. Verlevendig statische producten, communiceer details en betrek publiek op de meest verbazingwekkende manieren die maar voor te stellen is. Breng uw verhalen tot leven met het platform van de volgende generaties voor digitale visualisaties.

No items found.
No items found.

Ongeëvenaarde beeldkwaliteit

De OLED-technologie met zelflichtende pixels zorgt voor nauwkeurige en levendige kleuren, zelfs wanneer het scherm transparant wordt. Het brengt content tot leven, waardoor het voor mensen moeilijk wordt om content te scheiden van de echte objecten die achter het scherm zijn geplaatst. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld productinformatie of mixed-reality toepassingen waarbij grafische content en het product een geheel vormen weer te geven.

No items found.

Brand activation

Consumer-engagement is een vitaal onderdeel van moderne reclame, maar elke marketeer weet dat het bereiken ervan verre van gemakkelijk is. Hedendaagse consumenten navigeren door het dagelijks leven tussen veel reclame en adverteerders die vechten om aandacht. Hierdoor wordt de consument steeds steeds beter in het schiften van alles wat ze niet nodig zijn of interessant vinden. Deze nieuwe generatie schermen maakt het mogelijk een verdieping te geven aan een product of dienst waardoor de aandacht weer getrokken wordt.

No items found.
No items found.

No items found.

No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.