ONTWERP DE GAAFSTE BEURSSTAND

Benieuwd hoe je tegenwoordig toch nog de aandacht kan trekken met je beursstand? Ontdek hier de nieuwste technieken om een stand te maken die niemand voorbij loopt!

ONZE INSPIRATIE

Naast een uniek en eigenzinnig design beschikken wij over de nieuwste technieken om uw product op onvergetelijke wijze te presenteren.

No items found.
No items found.

Maak van je stand geen vergaderzaal maar een experienceroom!

Een beurs is bij uitstek geschikt om je verhaal te vertellen, vaak een uniek verhaal over een bijzonder product, werkwijze of dienst. Zorg ervoor dat de bezoeker niet hoeft te wachten op een beschikbare collega om dat verhaal te horen maar zorg ervoor dat het verhaal op een unieke wijze centraal staat in de stand. Storytelling verwerkt op zijn best in alle aspecten van de stand! Een verhaal die beleeft wordt laat altijd meer indruk achter dan een verhaal die verteld wordt..

No items found.
No items found.

Maak je boodschap visueel en presenteer het op een unieke wijze

Een foto zegt meer dan 1000 woorden en een unieke virtuele beleving kan geen bestseller tegenop! Niet een standaard scherm maar een holografische augmented reality ervaring of een transparant led scherm die de grafische content en uw eigen product naadloos samen laat komen. Deze unieke technieken maken het mogelijk om uw verhaal te verdiepen en de bezoeker te boeien.

No items found.

Creeer verschillende zones en speel daarbij met vormen en indeling

Maak van je stand geen recht-toe recht-aan overzichtelijk geheel. Daag de bezoeker uit om verschillende belevingen op te doen binnen de stand en trek daarbij de aandacht met een samenspel van vorm en functie. Vang de aandacht hoog in de lucht en breng het naar de verschillende "hotspots" in de stand. Deze zogenaamde hotspots vertellen allen een eigen verhaal waardoor de stand bezoekers langer weet te interesseren en belevingen elkaar opvolgen zodat uw product en bedrijf niet vergeten worden na een lange beursdag.

No items found.
No items found.

No items found.

No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.