BRENG GEBOUWEN TOT LEVEN.

Breng gebouwen tot leven met lichtprojecties tijdens bedrijfsopeningen en evenementen!

ONZE INSPIRATIE

Unieke gobo's en lichtprojecties brengen gebouwen tot leven in het donker. Lees in dit artikel meer over hoe lichtprojecties op gebouwen werken en hoe je hiermee een unieke beleving op je evenement creëert.

No items found.
No items found.

Wat zijn goboprojecties?

Goboprojecties ontstaan doordat felle lichtstralen door een klein glaasje, een zogenaamde gobo, schijnen en de doorgelaten lichtstralen zorgen daarvoor voor vormen op gebouwen of objecten. Hierdoor is het mogelijk om grote objecten en zelfs hele gebouwen het decor te laten worden van een lichtkunstwerk. Of het nu gaat om een opening van een nieuw bedrijfspand, een bedrijfsevenement of een marketingstunt, met licht kunnen gebouwen op een unieke wijze tot leven worden gebracht.

No items found.
No items found.

De verschillende puzzelstukjes die het geheel vormen

Goboprojecties zijn bijzonder omdat de vormen oneindig zijn en deze ook nog eens kunnen animeren, roteren of bewegen. Een absolute aandachtstrekker maar in de totaliteit van een onderscheidend lichtplan slechts een deel van de puzzel. De kunst met belichting van gebouwen is de bijzondere kenmerken van het gebouw te versterken, licht is daarin een middel en geen doel. De combinatie van verschillende lichtarmaturen met verschillende eigenschappen zorgt ervoor dat het gebouw diepte krijgt en dat de bijzondere kenmerken extra tot zijn recht komen.

No items found.

Hoe bepaal je de stijl en uitstraling

Afhankelijk van het doel van het evenement kan er gekozen worden de beleving van het gebouw te versterken echter het is ook mogelijk om het gebouw juist volledig te kleuren naar uw eigen (huis)stijl of naar de beleving die u wilt creëren. Zie het gebouw in dat geval slechts als een levensgroot canvas waarop u het verhaal van uw evenement kan vertellen. Naast lichtprojecties is het natuurlijk ook mogelijk om verder te gaan met bijvoorbeeld lasermapping of 3D videomapping.

No items found.
No items found.

No items found.

No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.