MAISON MOËT

Een uniek en ultiem pop-up belevingshotel ontworpen door Moët & Chandon en gefaciliteerd door Parc Broekhuizen

THE CHALLENGE:

Creëer een lookalike van Château de Saran, Epernay, het originele huis van Moët & Chandon en denk mee hoe de geschiedenis van het Franse champagnehuis visueel kan worden overgebracht.

OUR SERVICES:
  • Realfiction Dreamoc Diamond hologram
  • Lasermapping
  • Audiotechniek
  • Lichttechniek
  • Technische productie
No items found.
No items found.
THINK

Een unieke champagne experience in Nederland. Champagnehuis Moët & Chandon bracht deze ongekende beleving van luxe naar Leersum en wij mochten meedenken om de beleving ook technisch tot een hoogstandje te brengen. Het project mocht starten met een ongekend openingsfeest onder regie van WINK.

No items found.
CREATE

Onze unieke Dreamoc Diamond hologram kwam ongekend tot zijn recht in de prachtige ruimte van Parc Broekhuizen. Een holografisch spektakel waar de gasten meegenomen werden naar de Franse champagnevelden en de wijze waarop Moët & Chandon wordt geproduceerd.

No items found.
ACTIVATE

Tijdens het openingsspektakel die zijn weerga niet kende kwam alle creativiteit samen. Een laser outline mapping, waterprojecties en de unieke Dreamoc Diamond hologram creëerden een unieke aanvulling op een spectaculaire avond. Wij willen alle betrokkenen bedanken voor de zeer fijne samenwerking!

IMPACT
1.

De realisatie van een uniek en volledig uitverkocht brand experience pop-up champagne hotel Maison Moët in Leersum voor een periode van drie maanden.

2.

Een spectaculair openingsfeest voor pers, genodigden en ambassadeurs in een unieke samenwerking tussen `s werelds meest geliefde champagnemerk Moët & Chandon en het luxueuze estate Parc Broekhuizen

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.