DOM PERIGNON LAUNCH

3D videomapping lancering Dom Perignon Conservatorium Hotel Amsterdam

THE CHALLENGE:

Realiseer een unieke introductie voor de Dom Perignon vintage 2009 voor circa 100 genodigde gasten en landelijk pers in het Conservatorium Hotel Amsterdam.

OUR SERVICES:
  • Projectietechniek
  • Audiotechniek
  • Lichttechniek
  • Showcontrol
  • Technische productie
No items found.
No items found.
THINK

Elk nieuw Dom Perignon Vintage-jaar komt samen met een unieke samenwerking. Dit jaar werd de Japanse kunstenaar Tokujin Yoskioka gevraagd een unieke giftbox te ontwerpen. Hij maakt vaak gebruik van glas en licht en zijn ontwerpen zijn te vinden in onder ander het MoMA en het V&A Museum.

No items found.
CREATE

Op basis van de unieke eigenschappen van Tokujin Yoskioka is een indrukwekkende 3D videomapping met een live performance lichtkunst act om de gasten mee te nemen in het verhaal van de Vintage 2009. Van een intieme setting naar een spetterende lancering die eer aan Tokuin Yoskioka doet.

No items found.
ACTIVATE

Deze unieke presentatie zorgde voor een avond om niet snel te vergeten. En het belangrijkste de smaak: die is subliem. Graag bedanken wij M&C voor het vertrouwen en alle betrokken partijen voor de ontzettend fijne samenwerking in deze mooie productie..

IMPACT
1.

Unieke presentatie Dom Perignon Vintage 2009 voor genodigden

2.

Landelijke media aandacht voor de Vintage 2009

,
No items found.
No items found.
No items found.

DAAG ONS UIT!

Heeft u een wild idee, spannende uitdaging of gewoon een brandende vraag voor ons? Onze specialisten staan te springen om u te helpen! Als u meer over ons wilt weten, dan kan dat natuurlijk ook!

No items found.
No items found.
No items found.